Pogoji uporabe

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Vezenina so v lasti podjetja Rverona d.o.o. in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZD in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

 

Podatki o podjetju:

Rverona d.o.o.

Rakuševa ulica 24,

1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0001 1354 294 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)  

Matična Številka: 6893180000

Davčna Številka: SI14580438 (smo davčni zavezanci)

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Z vsako transakcijo, opravljeno preko naše spletne strani, izrazite strinjanje z navedenimi pogoji. 

 

Način naročanja:

- osebno v trgovini Vezenina v Ljubljani (Stari trg 4)
- po telefonu 040524664 v odpiralnem času trgovine Vezenina (10:00 – 20:00)
- preko e-pošte info@vezenina.com
- preko spletne trgovine www.vezenina.com


Naročanje preko spletne trgovine:


1. Izberite izdelek, določite barvo artikla, barvo napisa, besedilo po želji, dekoracijo na koncu vezenja ter pri izdelkih, ki imajo to možnost tudi motiv in velikost izdelka.

2. Vpišite količino izdelkov in vnos potrdite s pritiskom na gumb V košarico.

3. Izbrane izdelke lahko kadarkoli pregledate v zavihku Košarica.

4. Ko želite nakup zaključiti, kliknete gumb Nakup. Še enkrat preglejte naročilo in ga potrdite s klikom na gumb Naprej. Naročilo lahko sprovedete tako, da se prijavite, pri čemer se bodo vsi vaši podatki shranili in jih boste lahko uporabili pri svojem naslednjem naročilu. Če ne želite, da se vaši podatki shranijo, pa lahko naročilo opravite tudi kot gost. V tem primer boste morali ob naslednjem naročilu vse podatke vnašati znova. Program bo od vas zahteval vse potrebne podatke za pošiljanje naročila, e-naslov in telefon, ki ju bomo uporabili v primeru, da bomo glede vašega naročila potrebovali dodatne informacije.

5. Hranjenje podatkov: podatki o vašem naročilu bodo v shranjeni v sistem e-trgovine Vezenina. Račun bo priložen naročenim izdelkom v pošiljki razen, če nas izrecno ne obvestite, da naj ga ne priložimo pošiljki - na primer v primeru, da je prejemnik obdarovanec. V tem primeru Vam ga bomo poslali ločeno od pošiljke po pošti na naslov, ki nam ga boste sporočili.  Vaše podatke bomo uporabili zgolj za obveščanje o statusu naročila in za pošiljanje.

6. Rok obdelave naročila: Vaše naročilo bo obdelano najkasneje v 2 delovnih dneh.
V tem času bomo vaše naročilo potrdili in vam sporočili, kdaj bodo naročeni izdelki pripravljeni za odpremo.Če si med obdelavo naročila premislite, nam bo čim prej javite in naročilo bomo popravili.

7. Prevzem in dostava: Izdelke Vam pošljemo po pošti v 2 do 5 del